Verzendinformatie / Verzendkosten

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. De gemiddelde levertermijn is tussen de 3 en 5 werkdagen. Tijdens de kerstvakantie zijn de levertijden langer dan 5 dagen. Tevens worden er geen bestellingen verwerkt tussen Kerstmis en nieuwjaar. 

Twee keer per week worden de bestellingen meegegeven met DPD en dit op dinsdagen en donderdagen. Afhalingen kunnen gedaan worden tussen 10u00 en 12u00 op dinsdagen en donderdagen steeds na afspraak!

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De levering verloopt via pakketbezorger van DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag ( dit geldt niet tijdens de Kerstvakantie ) tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U krijgt steeds een persoonlijke "tracking nummer" om de levering op te volgen.


De vermelde prijzen op onze site zijn exclusief verzendkosten.
 
De verzendkosten bedragen: 9.50€ incl. BTW per bestelling via de website. Verzendkosten kunnen afwijken van zodra we persoonlijke offertes opmaken voor, bijvoorbeeld, drukwerk etc.