Herroepingsrecht/Bedenktijd

Herroepingsrecht/Bedenktijd/Retour

 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pgplastics.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het Herroepingsrecht is NIET van toepassing op:

Producten die u via deze webwinkel koopt en die op maat volgens de door u aangeleverde specificaties gemaakt zijn, bedrukt worden met een logo, meerdere logo's etc... . De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Gelieve steeds het volgende retouradres te gebruiken indien u beslist om een order retour te sturen met vermelding van uw ordernummer:

PGplastics
Prinsenpark - Prinsenweg 9.15
3700 Tongeren - BELGIE